Продукти

Изтеглете нашите каталози от ТУК.

Описание: Висококачествена оградна мрежа. Произвежда се според нуждите на клиента по поръчка. Стандартна оградна мрежа подържаме на склад.

Предназначение: за ограждане на спортни площадки, животни, промишлени зони, частни имоти и други.

Поцинкованият бодлив тел се използва за различни ограждения - самостоятелно или като усилване и допълнение на оградни мрежи. Намира приложение в промишлеността, селското стопанство, военния сектор и други.

 

Режещата тел (Razor Barb wire) се произвежда от висококачествена стоманена тел с диаметър 2,5 mm, с повишена здравина (якост на опън 1500 MPa, съпротивление на срязване 785 kg/mm2), която не може да бъде разрязана с обикновени ръчни инструменти.  

 

Предимства: по-голяма здравина, стилен външен вид.

Височина на оградата: от 0,4м до 3м.

Възможност за използване на специални стълбове за доствигане на височина на оградата до 3м. и монтиране на бодлива тел.

Подходящи за: Oграждане на търговски комплекси, складове, терминали, спортни площадки, дом, офис, вила, двор.

 

Описание: Хексагонална мрежа с малки отвори. Телът е двойно пресукан, което гарантира по-голяма устойчивост на мрежата. Изработва се от мек ниско въглероден тел, който може да е черен или поцинкован.

Приложение: Използва се в селското стопанство за ограждане на дребни животни (зайци, птици), в строителството за замазки на стени, както за ограждане на градини.

 

 Мрежа за замазки: 2x1м.

отвор: 5х5, дебелина на телта 1,8мм

 

Приложение: за битови огради, пътища и магистрални ограждения.

Покритие: поцинковано и PVC (с UV защита).

 

Валимар ООД има богат опит и в изграждане на огради, оградни системи  и съоръжения за Ловни и Дивечовъдни стопанства и други обекти. 

Можем да изпълняваме обекти по различно задание и спецификация, тъй като сме гъвкави в произвоството и имаме дългогодишен опит в подобни проекти.

 

iso

ТРАНСПОРТ Валимар ООД разполага със собствен автопарк от лекотоварни, товарни и тежкотоварни автомобили.