Новини

НОВО - стоманени и полипропиленови фибри

НОВО! Предлагаме на Вашето внимание следните, добавени към нашия асортимент, продукти – стоманени и полипропиленови фибри

 

Прочети още...

Как да изберем правилните сапани

Избор на правилния сапан за повдигане за вашия строителен обект

Строителните лидери знаят, че голяма част от успеха на един проект зависи от способността им да избират правилното оборудване. Интелигентните лидери могат да претеглят плюсовете и минусите на различните строителни продукти и след това да изберат правилния начин на действие.

Прочети още...

Метални огради. възможности за ефектни решения

Метални огради

 Металните огради са важен елемент при строителството на всяка сграда от градската инфраструктура. Основната функция на металната ограда е да предпазва имота от непозволено влизане и да разделя пространствата. Освен практични функции, металните външни огради имат и чисто естетически функции.

В статията ще разкажем за видовете метални огради, за секционните метални мрежи, за заварените решетъчни и листови метални пана, за оградите от ковано желязо, за съвременните 3D метални огради, за монтажно-конструктивните особености, за антикорозионните технологии.

Прочети още...

НОВИ въжета за лифове и въжени линии

НОВО само от ВАЛИМАР ООД

ДОСТАВКА на Стоманени / Телени въжета специално проектирани за ски лифтове и въжени линии.

Прочети още...

Oградни мрежи и пана с ТРОЙНО цинково покритие - за първи път на българския пазар

  

 

 

 

 

 

 

 

Валимар ООД има удоволствието да престави за първи път на българския пазар – оградни мрежи и пана с тройно цинково покритие.

Оградните съоръжения за изработени от тел с дебело покриие от цинк, което издържа до 20 години и не позволява на атмосферните влияния да доведат до корозия. Количеството цинк зависи от дебелината на телта, която се иползва за изработка на оградите:

Прочети още...

iso

ТРАНСПОРТ Валимар ООД разполага със собствен автопарк от лекотоварни, товарни и тежкотоварни автомобили.