Новини

Как да изберем правилните сапани

Избор на правилния сапан за повдигане за вашия строителен обект

Строителните лидери знаят, че голяма част от успеха на един проект зависи от способността им да избират правилното оборудване. Интелигентните лидери могат да претеглят плюсовете и минусите на различните строителни продукти и след това да изберат правилния начин на действие.

Прочети още...

НОВИ въжета за лифове и въжени линии Triniks by Severstal

НОВО само от ВАЛИМАР ООД

ДОСТАВКА на Стоманени / Телени въжета Triniks®

специално проектирани за ски лифтове и въжени линии.

Прочети още...

Oградни мрежи и пана с ТРОЙНО цинково покритие - за първи път на българския пазар

  

 

 

 

 

 

 

 

Валимар ООД има удоволствието да престави за първи път на българския пазар – оградни мрежи и пана с тройно цинково покритие.

Оградните съоръжения за изработени от тел с дебело покриие от цинк, което издържа до 20 години и не позволява на атмосферните влияния да доведат до корозия. Количеството цинк зависи от дебелината на телта, която се иползва за изработка на оградите:

Прочети още...

Метални огради. възможности за ефектни решения

Метални огради

 Металните огради са важен елемент при строителството на всяка сграда от градската инфраструктура. Основната функция на металната ограда е да предпазва имота от непозволено влизане и да разделя пространствата. Освен практични функции, металните външни огради имат и чисто естетически функции.

В статията ще разкажем за видовете метални огради, за секционните метални мрежи, за заварените решетъчни и листови метални пана, за оградите от ковано желязо, за съвременните 3D метални огради, за монтажно-конструктивните особености, за антикорозионните технологии.

Прочети още...

severstaliso

ТРАНСПОРТ Валимар ООД разполага със собствен автопарк от лекотоварни, товарни и тежкотоварни автомобили.